top of page

Thetahealing i promena

U poslednje vreme mi sve više postavljate pitanja vezano za thetahealing metodu i promene koje ona može doneti. Zato sam odlučila da napišen ovaj blog i malo podrobnije odgovorim na neka opšta i najčešća pitanja.

-Šta je thetahealing, ukratko?

Odgovor: Thetahealing je metoda koja veoma brzo

donosi određene promene.

Theta talasi (4-7 Hz) nam omogućavaju da naša podsvest bude otvorena za promene, a energija i svest Stvoritelja svega što jeste pomaže praktičaru da pronađe koren problema, otpusti destruktivna verovanja i instalira nova. Ni jedno verovanje se neće otpustiti, niti instalirati bez dopuštenja klijenta!

-Kako theta donosi promene?

Odgovor: Što više blokirajućih i destruktivjih uverenja očistimo iz podsvesti, naša vibracija i tačka privlacenja se menja. Za one koji nisu informisani o tome, ukratko ću vam reći: ljudsko biće 'privlači' događaje, iskustva i prilike u zavisnosti od toga kako vibrira (kako misli i kako se oseća).

-Koliko thetahealing tretmana je neophodno kako bi se napravila promena?

Odgovor: Odgovor na ovo pitanje nije isti za svakog. Zavisi od toga koliko je osoba spremna na promenu, koliko je koren problema dubok, kao i da li i koliko radi redovno na sebi. Osoba koja ne radi na sebi, verovatno će nastaviti sa starim navikama i razmišljanjem, što će svakako rezultovati ponovnim formiranjem otpuštenih programa.

-Kako izgleda thetahealing terapija?

Odgovor: Thetahealing terapija započinje razgovorom, takozvanim 'kopanjem po podsvesti'. Nastavak izgleda kao niz kraćih meditacija, tokom kojih se klijentu, uz njegovo dopuštenje otpuštaju i instaliraju nova verovanja i osećaji. Takodje, tokom ovih faza praktičar energetski očitava klijenta, kako bi se došlo do dubokih stvari kojih se klijent ne seća ili ih nije svestan.

-Gde, kada i kako se sve može izvoditi thetahealing tretman?

Odgovor: Thetahealing terapije, ja radim uživo ili 'a daljinu'. Rad na daljinu podrazumeva rad putem skype-a, mesinger poziva, telefonskog poziva i tome slično. Ljudi često misle da je za protok energije neophodna internet ili telefonska veza. Ovo ćemo odmah razjasniti. To nije tačno. Internet i telefonsku vezu koristimo u tretmanima radi komunikacije, a energija Stvoritelja teče i pravi promene koliko god da smo udaljeni, imali ili ne internet ili telefon. Npr. kada se rade Reiki terapije, nema potrebe da se čujemo tokom samog tretmana. Neophodno je samo dogovoriti se ranije.

-Šta je to što se može osetiti već nakon prvog tretmana? Odgovor: Već po završetku prvog tretmana, osoba može osetiti olakšanje i promenu načina razmišljanja vezano za temu na kojoj je rađeno. Zapravo, tretman ne prestaje dok se ne postigne određen nivo olakšanja vezano za problem na kojem je rađeno.

-Da li thetahealing pomaže da ozdravimo?

Odgovor: Thetahealing može puno doprineti našem ozdravljenju, jer uklanja programe koji pokreću i izazivaju bolest. Međutim, svakoj bolesti treba pristupiti holistički, što znači, raditi thetahealing tretmane i sl, ali koristiti i medicinstka sretstva koje nam je lekar prepisao.

-Šta se sve moźe rešiti uz pomoć theta tretmana?

Odgovor: Tema rada može biti bilo šta što vas muči. Može biti nešto iz oblasti zdravlja, ljubavi, posla, finansija, porodice, rad na ciljevima i tome slično...

-Koliko košta thetahealing tretman?

Odgovor: Cene variraju, zavisi od terapeuta. Kod mene košta 35€, trenutno.


bottom of page