top of page

Andjeoski tretman sa cetiri karte

Vec neko vreme praktikujem i primenjujem Andjeoski (Arhandjeoski) Reiki. Ono sto mogu reci o Andjeoskim energijama je da su nezne, ali veoma snazne. Inicijacija u osam Arhandjeoskih zrakova, oplemenila je moj zivot i ucinila originalnim i kompletnijim moj svakodnevni rad na sebi.

Arhandjeli i Andjeli su stvarne energije koje imaju svoj izvor u Univerzumu i odredjene lekovite frekvencije, tacnije svako od njih ima svoja zaduzenja i mogu nam pomoci u raznim segmentima zivota. Budite slobodni da ih zamisljate onako kako vam prija. Oni nas mnogo vole I zele da Nam pomazu, medjutim nikada ne narusavaju nasu slobodnu volju, pa ih je s toga potrebno prizvati I obratiti I'm se za pomoc I podrsku.

Ono sto zelim da podelim sa vama je "Andjeoski tretman sa 4 karte". Ovaj divni nacin energetskog rada sluzi da dobijete od Arhandjela potrebne energetske impulse koji su vam neophodni za unapredjenje zdravlja, radostan zivot i duhovnu evoluciju, resenje problema, podizanje kvaliteta zivota, kao i postizanje odredjenog cilja.

Kada se tretman rado uzivo, samo cete odabrati svoje karte, a terapeut ce obaviti potreban priziv Arhandjela, dok ukoliko se radi na daljinu, terapeut izvlaci karte u vase ime i efekat je potpuno isti (prostor ne ogranicava ni jednu duhovnu energiju). Andjeoske karte sa kojima ja radim, poticu iz Reiki Udruzenja Srbije i poseduju odredjene programe.

Ukoliko ste ljubitelj svetlosnih bica, neznih isceljujucih energija i/ili Andjela konkretno, savetujem vam da probate ovu terapiju, da dozivite ovo prijatno iskustvo, koje dovodi vase bice u stanje blazenstva i harmonije.

bottom of page