top of page

STA JE THETA HEALING I KAKO VAM MOZE POMOCI?

Theta Healing (Theta isceljivanje) je drevna energetska i duhovna tehnika samorazvoja koju je primila i razvila americka isceliteljka Vajana Stajbal. U ovoj tehnici se koriste theta mozdani talasi niske frekvencije koji se dosezu u dubokoj meditaciji. Ova tehnika deluje na svim nivoima vašeg bica – na fizickom, emocionalnom, mentalnom i duhovnom. Uzevsi u obzir da mi sami kreiramo sopstveni zivot, da nam se stvari dogadjaju u skladu sa nasim verovanjima, radom na podsvesti mozemo preoblikovati sopstveni zivot. Negativni obrasci iz naše podsvesti nas ustvari sprecavaju da budemo zdravi, sreni i uspesni.

Theta Healing uklanja podsvesne blokade, negativna verovanja i oseaje, traume i strahove, pa se ovom tehnikom može promeniti bilo koji segment vašeg zivota ili bilo koje stanje u kome se nalazite. Najcesce su to strahovi, traume, anksioznost, traume i osecaji iz fetalnog perioda, nedostatak samopouzdanja, trema, gojaznost, depresija, stres, bes i ljutnja, emocionalna nestabilnost, medjuljudski odnosi, razliciti oblici zavisnosti itd.

U toku theta tretmana klijnt je potpuno budan i svestan i ne pada u bilo kakvu vrstu transa. Theta isceljivanje obuhvata razlicite vezbe ali je „kopanje po podsvesti“ kljucni i najvazniji proces u theta tehnici. To je proces koji se odvija kroz razgovor sa klijentom u cilju otkrivanja i menjanja dubokih, temeljnih blokada, verovanja i osecaja koji kreiraju problem ili bolest. Bitno je naglasiti da prakticar menja verovanje, osecaj, traumu ili strah samo ukoliko klijent to verbalno prihvati i odobri.

 

bottom of page