top of page

Na koji nacin se izvodi Reiki tretman?

Reiki je jedna od najpoznatijih metoda za samopomoc i pomoc na svetu. U pitanju je isceljujuca kosmicka sila, zivotna energija, koja ima svoj izvor u univerzumu i ucestvuje u vaznim procesima na Zemlji. Ono sto je karakteristicno za nju

je to da dovodi u harmoniju nase celokupno bice, ne samo fizicko telo. Iscelenje se dogadja na svim nivoima, jer Reiki deluje na uzroke, ne samo na simptome. Nema kontraindikacije, jer ako postoji nacin da Reiki ne prija osobi, jednostavno energija nece teci. Ona ima svoju svest i ponekad ce isceliti nesto cega mozda nismo svesni (poznato nam je da je uzrok skoro svih zdravstvenih i zivotnih problema skriven u nasoj podsvesti- podsvesnom delu uma).

Reiki tretman je moguce izvesti na dva nacina: pomocu dodira i na daljinu. Ova energija nema prepreke kao sto je daljina, jer se nalazi svuda, neophodno je samo naglasiti kojoj osobi je potrebna. Sto se tice tretmana na daljinu, iz mog iskustva, efikasnost se ne razlikuje od tretmana koji se izvodi putem dodira. Razlikuje se jedino trajanje tretmana. Tretman na daljinu je kraci jer telo upija odjednom energiju, svakim svojim delom, dok putem dodira punimo energijom deo po deo tela.

Reiki svakako nije carobni stapic. Pomaze vam pri otklanjanju prepreka, cisti vas, harmonizuje vase bice, ali ako zelite da odrzite promene, neophodno je da radite na sebi (u sta ce vas uputiti vas terapeut).

Ukoliko zelite vise mira i harmonije svom zivotu, bolje medjuljudske odnose, poboljsano zdravstveno stanje, lepse zivotne okolnosti koje cete sami stvoriti, preporucujem da probate ovu predivnu metodu i da rastete uz nju na mnogo nacina.

 
 

ponekad resava probleme kojih nismo svesni, jer zna sta je osobi potrebno u datom momentu.

bottom of page